Over ons

Nieuwbouw, verbouw en renovatie. Allemaal projecten waarvoor De Pinmaekers Interieurs de hand niet omdraait. Voor alle branches leveren wij passende oplossingen en maatwerkproducten. Passend bij uw bedrijf en uw bedrijfsfilosofie.

Niet alleen de zakelijke markt wordt door ons adequaat bediend. Ook voor sfeervolle woninginrichtingen bent u bij De Pinmaekers Interieurs aan het juiste adres.

De historie van De Pinmaekers Interieurs voert terug tot het jaar 1936. In dat jaar start meubelmaker Harrie Janssen (bijgenaamd de Pin) Meubelfabriek De Pinmaekers. In de beginjaren worden er meubels en slaapkamers gemaakt in series van zes. Hij levert deze aan meubelzaken. Er is niet alleen productie in de eigen bedrijfshal, maar ook timmerwerk op locatie. Winkels, dokterspraktijken en kerkgebouwen worden voorzien van het timmerwerk van De Pinmaekers. Veel van dit materiaal hebben de opdrachtgevers van toen nog altijd in gebruik. Een mooi voorbeeld daarvan zijn de lambriseringen en kerkbanken in de St. Lambertuskerk in Nederweert. Een nieuwe productietak ontstaat als het bedrijf tegen het eind van de jaren vijftig steeds vaker gevraagd wordt barren te bouwen voor trappistenbrouwerijen.

In 1961 neemt zoon Harrie Janssen (bijgenaamd Driek van de Pin) op 23-jarige leeftijd het bedrijf over. Hij richt zich op de productie van meubels, keukens en interieurs op maat. Tot dan was er in de huishoudens slechts sprake van een aanrechtblad, een kastje en een fornuis. Vanaf eind zestiger jaren komt daar verandering in en kan er bij De Pinmaekers een degelijke inbouwkeuken besteld worden. Op maat gemaakt met inbouw van apparatuur. Met ingang van 1998 neemt Bart Schroijen het roer over.

In 2008 zijn wij verhuisd naar het nieuwe bedrijventerrein van Nederweert. De uitstraling, inrichting en organisatie van het nieuwe bedrijfspand is opgeruimd, helder, functioneel en efficiënt. Het bedrijf ademt professionaliteit en betrouwbaarheid. Dit heeft zijn weerslag op het aantal klanten. In alle windstreken van Nederland staan interieurs van De Pinmaekers Interieurs uit Nederweert.

Onze enthousiaste en vakkundige medewerkers staan achter hun product. Dat wil zeggen dat zij hun vak met hart en ziel uitoefenen: ontwerpen, produceren en monteren. Uiterst gevarieerde interieurprojecten verlaten gedemonteerd onze werkplaats om deze elders naadloos op te bouwen.

De Pinmaekers Interieurs, sinds 1936 vakspecialist in maatwerk interieurs.