Proces

De Pinmaekers Interieurs heeft alle benodigde disciplines in huis. Ontwerp, projectmanagement, productie en montage. Mede hierdoor kunnen wij complete projecten aanbieden. Alles in één hand, in één bedrijf. Dat biedt voordeel voor de klant. Dit wil overigens niet zeggen dat we uw eigen ontwerp niet willen uitvoeren. Wanneer u zelf reeds in het bezit bent van een ontwerp dan voeren wij dat met exact dezelfde precisie en vakmanschap uit, resulterend in het product dat u voor ogen heeft.

Een kwaliteitsproduct komt tot stand via de volgende stappen:
Afspraak
Ontwerp
Realisatie en oplevering
Service


De verbindende factor tussen deze stappen is het projectmanagement. De projectmanager is gedurende het gehele project het aanspreekpunt voor de klant en voor alle andere bij het project betrokken partijen.


Stapsgewijs…
Via een persoonlijke afspraak maakt u uw wensen bekend. We ‘lopen’ als het ware langs de belangrijkste uitgangspunten: wat is de doelgroep, waar wilt u het door ons te maken interieur voor gebruiken, welke uitstraling wenst u, wilt u als bedrijf of particulier iets specifieks uitstralen of communiceren naar uw klanten. Eventueel is een locatiebezoek noodzakelijk.


Na deze inventarisatie gaan wij aan de slag om een ontwerp voor u te maken, afgestemd op uw budget. Speciale gebruikswensen en locatie’problemen’ worden in het ontwerp meegenomen.

Na uw akkoord op het ontwerp, starten we met de realisatie en de oplevering. In onze moderne productieruimte worden alle elementen tot in detail uitgevoerd. Door een juiste technische afstemming van de onderdelen kunnen we de opbouwtijd op locatie beperken. Op die manier belasten we u als bedrijf of particulier zo kort mogelijk.

Ook na de oplevering kunt u op ons rekenen. Service is de laatste stap in het totale proces. Wij zorgen ervoor dat u het product optimaal kunt blijven gebruiken en ervan kunt blijven genieten.